Melania, cel mai dur inamic al lui Donald Trump

De Unica.ro, pe
Melania Trump este cel mai dur inamic al soțului ei, Donald Trump în alegerile prezidențiale de la 3 noiembrie, au declarat mai mulți experți pentru CNN. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii nu pare să se pună deloc de acord cu soțul ei. 

Mai întâi, Melania și-a afișat public dezacordul în privința purtării măștii de protecție în locuri publice, iar acum aceasta a transmis un mesaj pacifist în urma revoltelor care au cuprins ţara din cauza morţii lui George Floyd, un bărbat afroamerican ce a fost asfixiat de un polițist alb în timpul unei arestări. Asta, în timp ce președintele Donald Trump îndemna pe guvernatorii statelor să mobilizeze Garda Naţională.

Cel mai frapant nu este faptul că Prima Doamnă intră în contradicție cu soțul ei, ci faptul că mesajele sale sunt postate pe rețelele de socializare la doar câteva minute de cele ale lui Trump.

Citește și: Jurnalista care i-a atras atența lui Brad Pitt: „Asta nu se întâmplă niciodată”

După fiecare mesaj distribuit pe social media de președinte, Melania Trump vine cu un mesaj contrar.

„Există sentimentul unei voinţe deliberate în alegerea momentului, care-i face demersul şi mai intrigant”, a afirmat un specialist.

„Această autonomie totală a East Wing (Aripa de Est, în care se află sediul Primei Doamne) marchează o diferenţă notabilă faţă de administraţiile precedente, în care activitatea şi mesajele Primelor Doamne anterioare erau mereu concepute să concorde cu directivele West Wing (Aripa de Vest) şi deciziile luate la vârf de către preşedinte”, a mai spus specialistul.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter