Mel B, fostă Spice Girls, se va interna într-o clinică de dezintoxicare

De Oana Dinu, pe
Mel B, fosta memebră a trupei Spice Girls, a declarat că se va interna într-o clinică de dezintoxicare, după ce a fost diagnosticată cu stres post traumatic. 

Cântăreața a mărturisit că ultimele șase luni au fost foarte dificile și a consumat alcool pentru a-și amorți durerea. În vârstă de 43 de ani, Melanie Brown, cunoscută și ca Mel B sau „Scary Spice”, a fost diagnosticată cu stres post traumatic. Ea a recunoscut faptul că se află într-un punct critic și a accepta să se interneze într-o clinică pentru a urma un tratament care să-i vindece alcoolismul și dependența de sex, conform BBC.

„Am lucrat împreună cu un scriitor la cartea mea <> și a fost incredibil de traumatizant să retrăiesc o relație sentimentală cu atâtea abuzuri și să mă confrunt cu atâtea momente dureroase din viața mea” a mărturisit ea.

Mel a povestit că moartea tatălui ei și divorțul de Stephen Belafonte au fost principalele motive pentru care a solicitat tratamentul, iar alcoolul și sexul sunt doar moduri prin care poți ascunde adevăratele probleme. Ea a trecut prin mai multe terapii pentru a încerca să depășească momentele dificile, dar nu au funcționat.

„Uneori mi-e prea greu să fac față tuturor emoțiilor pe care le simt. Dar problema nu a fost niciodată despre sex sau alcool – este dincolo de toate acestea”, a mai spus Mel B.

Jurata de la „America’s Got Talent” a fost căsătorită cu producătorul Stephen Belafonte timp de 10 ani. S-au separat în 2016, iar în 2017 s-a pronunțat divorțul. Mel B l-a acuzat pe Belafonte de abuzuri fizice și psihice atât asupra ei, cât și a fetiței pe care o au împreună.

„Nu sunt perfectă, niciodată nu am pretins asta. Dar lucrez să devin o versiune mai bună a mea, pentru fiicele mele, pe care le iubesc mai mult decât viața, și pentru toți cei care m-au susținut” a concluzionat fosta Spice Girls.

Citește și: 

Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn

Alexia Eram și-a surprins părinții făcând dragoste. Andreea Esca, vizibil rușinată

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter