Zac Efron ar fi avut o aventură cu o fostă Spice Girl

De Oana Savin, pe
Actorul Zac Efron ar fi avut o aventură de o noapte cu o fostă membră a formației Spice Girls, după ce ar fi făcut schimb de mai multe mesaje pe o aplicație de întâlniri.

Potrivit unor surse apropiate de Melanie Brown, cunoscută ca Mel B, cei doi ar fi avut o întâlnoire fierbinte anul trecut, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de fostul ei soț, Stephen Belafonte.

Efron, în vârstă de 30 de ani, și Mel B, de 43 ani, s-au întâlnit pe o aplicație dedicată celebrităților și au schimbat mesaje în care au flirtat unul cu celălalt înainte de a se întâlni.

Citește și: Elton John a început ultimul turneu din carieră: “E timpul să spun mulţumesc tuturor fanilor”

El a terminat ajungând în apartamentul ei. S-au întâlnit și au petrecut câteva ore frumoase împreună”, a spus un prieten al fostei Spice Girl pentru The Sun.

Sursa citată a precizat că nu a fost niciodată nimic serios între cei doi.

Nu a fost tocmai o întâlnire a minților. Niciunul nu a văzut acest lucru ca pe ceva de lungă durată, dar exista chimie acolo. Mel a crezut că Zac are un trup uimitor”, a precizat sursa.

Dezvăluirile vin la scurt timp după ce fosta dădacă a cântăreței, Rusty Updegraff, a acuzat-o pe Mel că a avut o aventură cu Aaron Carter, dar și că are probleme cu drogurile și alcoolul.

Citește și: John Legend a devenit cea mai tânără persoană care a dobândit statutul EGOT

În urma declarațiilor acestuia, Mel B a fost trimisă de un judecător să își facă mai multe teste pentru a determina dacă într-adevăr are astfel de probleme, în lupta pentru custodia copiilor săi.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter