Mel B a filmat partidele de amor dintre ea, soțul ei și dădaca familiei

De Adina Radu, pe
Se pare că fosta componentă a trupei Spice Girls, Melanie B a jucat rol de cameraman în partidele de amor ce s-au petrecut între ea, soțul ei și dădaca familiei pe care o acuză că i-a distrus căsnicia.

Lorraine Giles, fosta dădacă a familiei Belafonte a declarat că avea doar 18 ani când i-a cunoscut pe Mel B și soțul ei, Stepher Belafonte. Relația nepotrivită dintre cei trei ar fi început la scurt timp de la angajarea lui Lorraine ca dădacă.

Lorraine se află în plin proces cu Melanie B din cauza faptului că cea din urmă ar fi învinuit-o de destrămarea căsniciei sale cu Stephan Belafonte, deși cei doi aveau o relație deschisă.

Fosta dădacă a declarat că “singurele momente când am făcut sex cu Stephen au fost cele în care Melanie B ne încuraja și ne instructa pe mine și pe Stephen să facem asta sau când Mel B îl invita pe soțul ei să ni se alăture. […] Ea era de multe ori cameraman și înregistra întâlnirile noastre de natură sexuală”.

Mărturisirea fostei dădace a fost înregistrată în Los Angeles în timp ce Mel B și stephan Belafonte au început un divorț urât.

Fosta dădacă a declarat că relațiile sexuale pe care le-a întreținut cu Mel B și Stephen Belafonte au fost consimțite. Aceasta o dă în judecată pe Mel B pentru calomnie și încălcarea intimității după ce a fost târâtă în acest proces de divorț fără voia ei.

Lorraine a avut grijă de copiii familie Belafonte – Phoenix Chi (18 ani), Angel (10) și Madison (5 ani).

Sursa foto Northfoto

Citește și O fostă Spice Girls l-a cucerit pe Russel Brand

Citește și Îţi mai aminteşti de Baby Spice? Uite ce frumoasă este Emma azi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter