Meg Ryan s-a despărțit de John Mellencamp

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 noiembrie 2019, 12:03
Meg Ryan s-a despărțit de John Mellencamp după ce anul trecut și-au anunțat logodna. Se pare că de vină ar fi fost rockerul, care nu dorea să se căsătorească pentru a patra oară.

Zvonurile privind despărțirea lor au apărut în urmă cu câteva zile când actrița în vârstă de 57 de ani a apărut la un eveniment fără inelul de logodnă ăe care John i-l oferise în luna noiembrie a anului trecut.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru People că Mellencamp, în vârstă de 62 de ani, „nu a vrut să se căsătorească din nou”.

El o iubește, dar căsătoria nu părea să facă parte din planurile lui. Nu este clar cât de importantă era căsătoria pentru Meg. Dar ei au petrecut foarte mult timp împreună și este păcat că s-au depărțit. Se înțelegeau cu adevărat bine”, a mai spus sursa citată.

Despărțirea lor vine ca un șoc, mai ales că în urmă cu două luni, actrița declara că este extrem de fericită cu John Mellencamp.

„Astăzi sunt foarte fericită. Mă voi căsători la un moment dat. Dar pentru moment acestă logodnă este perfectă”, spunea Ryan pentru InStyle.

Meg Ryan și Mellencamp au început o relație în anul 2011, după ce bărbatul a divorțat de cea de a treia sa soție, modelul Elaine Irwin, cu care a fost căsătorit timp de 18 ani. S-au despărțit în 2014 din cauza distanței – Meg locuia la New York, iar John în Indiana.

O iubesc pe Meg Ryan. Ea mă urăște de moarte. Cred că este din cauză că sunt un copil. Sunt mofturos, mă plâng tot timpul, sunt morocănos”, spunea John în anul 2017, înainte de a fi fotografiat alături de actriță luând cina.

După o lună, cei doi au confirmat că s-au împăcat. Dar se pare că nici de data aceasta relația lor nu a fost de durată.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Meg Ryan și fostul ei iubit.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter