De ce să te bucuri că ai suferit din dragoste

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:07

Nu este deloc plăcut să suferi din dragoste, însă orice experiență neplăcută înseamnă o lecție nouă învățată. Învață să vezi partea bună a lucrurilor, în ciuda momentelor grele prin care treci.

Ce-a fost mai greu a trecut

Partea cea mai grea a unei despărțiri este despărțirea în sine, mai ales dacă tu ai ales să faci acest pas. După ce trec și momentele în care trebuie să vă înapoiați obiectele care vă aparțin, nu mai rămâne decât să îți revii și să mergi mai departe.

Poți face lucrurile care fostului îi displăceau

Toate obiceiurile tale la care ai renunțat pentru că el nu era de acord cu ele pot reveni în viața ta. Acum le poți face fără să te mai gândești că-l deranjezi sau că urmează să vă certați din cauza asta.

Ai mai mult timp de petrecut cu prietenii

Orice relație de cuplu în care te afunzi înseamnă mai puțin timp petrecut cu prietenii. Iar acum că ești din nou singură, te poți bucura de compania lor mai mult ca înainte.

Înveți să ai din nou grijă de tine

Este foarte important ca într-o relație să poți avea mai întâi grijă de nevoile tale și apoi de ale partenerului. Însă de multe ori uităm acest lucru și îl punem pe el pe primul loc. De aceea acum ai ocazia să înveți cum să faci lucrurile doar pentru tine.

Poți face sex cu orice alt bărbat

Bucură-te de libertate așa cum vrei, inclusiv făcând sex cu orice bărbat de care ești atrasă. Experimentează și învață lucruri noi!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter