Maluma s-a despărțit de iubită după ce aceasta l-a înșelat

De Oana Savin, pe
Maluma s-a despărțit de iubita sa, Natalia Barulich, cu care forma un cuplu de doi ani. Însă, se pare că modelul în vârstă de 27 de ani nu i-a fost deloc fidelă artistului.

Potrivit People en espanol, Maluma, pe numele său adevărat Juan Luis Londoño Arias, a decis să pună punct relației după ce a aflat că iubita sa l-a înșelat cu bunul lui prieten, fotbalistul brazilian Neymar.

Deși reprezentanții artistului columbian au refuzat să facă comentarii pe această temă, cea care a rupt tăcerea a fost Natalia Barulich.

„Îl iubesc mult pe Juan Luis, dar în acest moment avem nevoie de timp pentru noi și carierele noastre, ca să putem crește ca artiști și indivizi”, a declarat modelul pentru Page Six.

Astfel, tânăra a asigurat că este singură.

După ce în urmă cu o lună Maluma și Natalia au sărbătorit doi ani de relație, acum cei doi nu doar s-au despărțit, dar cântărețul în vârstă de 25 de ani a șters toate fotografiile în care apărea de fosta sa iubită pe rețelele de socializare.

Maluma și Winnie Harlow?

Deși a trecut puțin timp de când nu mai este cu Natalia, Maluma se pare că este interesat de un alt model: nimeni alta decât Winnie Harlow. Cei doi au fost văzuți împreună într-un club, iar apoi au luat masa la un restaurant din Queens, New York.

Mai mult, cântărețul a susținut un concert la MSG, iar Winnie a participat la acel eveniment.

Cei doi au fost surprinși „dansând apropiați” la petrecerea de după lansarea Dsquared2 x Maluma 11:11 World Tour și după concertul artistului din Madison Square Garden.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Maluma și Natalia Barulich.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter