Meciul Steaua – Chelsea: Ai noştri sau ai lor, care sunt mai sexy?

De Adina Radu, pe

Chiar dacă nu îţi place fotbalul, poţi urmări meciul Steaua-Chelsea, care se joacă diseară la Bucureşti, pentru a vedea unii din cei mai sexy fotbalişti ai lumii.
Până vom afla rezultatul meciului Steaua-Chelsea, să vedem care din cele două echipe are cei mai sexy şi mai frumoşi jucători.

Cei mai sexy fotbalişti de la Steaua

1. Portarul Tătăruşanu este cu siguranţă unul din cei mai sexy fotbalişti români la ora actuală. Ciprian are 27 de ani şi joacă pentru Steaua din 2008, timp în care a evoluat în 75 de meciuri, în cee dintre ele fiind considerat cel mai bun jucător de pe teren.
tatarusanu
2. La numai 23 de ani, mijlocaşul Alexandru Chipciu valorează 1,5 milioane de euro, preţul cu care a fost cumpărat de Steaua în 2011.
alexandru chipciu
3. Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei, echipă la care joacă din 2011. În 2009 a fost selecţionat pentru prima dată în echipa naţională, iar de atunci a jucat 12 meciuri pentru România.
alexandru bourceanu

Cei mai sexy fotbalişti de la Chelsea

1. Frank Lampard, în vârstă de 31 de ani, este considerat unul din cei mai buni mijlocaşi ai generaţiei sale.  Joacă pentru Chelsea din 2011 şi nu a lipsit niciodată din primul 11 al echipei, având un record e 164 meciuri consecutive jucate în Premier League.
frank lampard
2. Juan Mata, de 24 de ani, a debutat la Chelsea în 2011, marcând un gol încă din primul său meci. În acel sezon a fost numit cel mai bun jucător al echipei. S-a născut în Spania şi joacă pentru echipa naţională a ţării sale.
juan mata
3. Tot de origine spaniolă, Cesar Azpiculieta are 23 de ani şi joacă pentru Chelsea din 2012. Iar de anul acesta va juca şi în echipa naţională a Spaniei.
cesar azpiculieta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter