Carrie Underwood va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

De Oana Savin, pe
Cântăreața de muzică country Carrie Underwood va primi o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe data de 20 septembrie.

La ceremonia din Los Angeles vor participa și producătorul muzical Simon Cowell, care a fost membru în juriul sezonului al patrulea al emisiunii „American Idol”, ce i-a adus celebritatea lui Carrie, dar și starul muzicii country Brad Paisley, notează Contact Music.

Citește și: Premiile Emmy 2018: Când au loc și lista nominalizărilor

La începutul lunii august Underwood a anunțat pe Instagram că va deveni mamă, fără a oferi mai multe detalii referitoare la data nașterii.

Acesta este al doilea copil pentru cântăreaţa în vârstă de 35 de ani şi soţul ei, jucătorul de hochei Mike Fisher, în vârstă de 38 de ani. Cei doi mai au un băieţel în vârstă de trei ani, Isaiah.

Cântăreața, recompensată cu șapte premii Grammy, a vândut peste 65 milioane de albume la nivel mondial.

Citește și: Lady Gaga, profund afectată după ce a fost agresată sexual: „Mă simt îngrozitor”

De-a lungul timpului, Carrie Underwood a primit numeroase premii: 10 Billboard Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards și 12 American Music Awards.

De asemenea, ea a mai primit o nominalizare la premiile Globul de Aur în calitate de compozitor.

Cel mai nou videoclip al acesteia, „Love wins”, a strâns în doar trei ore de la lansare, peste 10.000 de vizualizări pe platforma Youtube.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter