8 Martie: Ela Crăciun, despre meseria de mămică

De PR, pe

Ela Crăciun, prezentatoarea ştirilor de weekend de la Antena 3, are două minuni de copii: Alesia 1 an şi 1 lună şi Alex 6 ani şi 10 luni. Despre aceste două bucurii ale ei a vorbit în exclusivitate pentru Unica.ro.
Băieţelul meu este clasa pregătitoare şi pentru prima dată „cochetează” mai aproape cu literele. În mare taină s-a pregătit pentru ziua de 8 martie şi cu mănuţele lui a desenat, a lipit şi a scris mesajul pe care inimioara lui a vrut să mi-l transmită. „Mami te iubesc, de la Alex pentru tine” şi poza lui alături.

Este de departe cel mai frumos cadou, este împlinirea maximă pentru o femeie – darul de a fi mamă. Este minunat să-l vezi pe cel mare cum se străduieşte să adune dragostea, educaţia şi cunoştinţele primite într-un frumos buchet pentru mami şi permanent să spună „te iubesc mami, te iubesc foarte mult”. Este copleşitor să se lipească de tine o mogâldeaţă de fetiţă, să te strângă de un deget cu mănuţă, să fie toată un zâmbet şi să chiuie de bucurie când îşi vede fraţiorul.

8 Martie: Ela Crăciun, despre meseria de mămică

Este UNIC rolul de mama şi este de departe cel mai frumos sentiment, pe care o femeie are ocazia să-l trăiască. În această zi specială, îmi este în suflet, mai aparte ca niciodată o femeie… frumoasă şi blândă… mamă… a mea şi a copiilor mei! Te iubesc, mamă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter