Cum reușește Ela Crăciun să se mențină în formă fără sală

De Unica.ro, pe

Jurnalista Ela Crăciun nu este cea mai înflăcărată fană a mersului la sală când vine vorba de a se menține în formă – așadar, cum reușește să arate așa de bine?

Ea a găsit o variantă mai blândă decât mersul la sală – și anume pilatesul, după cum arată Libertatea. „Când te lupți cu eclerele, amandinele și savarinele nu e chiar ușor”, a recunoscut ea. „Nu îmi place să merg la sală, nu îmi place să fiu cu sufletul la gură, să transpir și să mă doară fiecare părticică a corpului, așa că prefer pilates-ul”.

Motivele pentru care preferă această formă de antrenament sunt mai multe: „Remodelează musculatura, subțiază talia, gleznele, tonifiază brațele și picioarele și este indicat în special femeilor pentru că alungește corpul și nu mărește masa musculară. Nu arde atât de multe calorii precum cardio, dar are multe beneficii de care am nevoie. În plus, corectează și postura, crește flexibilitatea și reduce stresul”.

Ela a făcut pilates chiar și când era însărcinată, până la o săptămână înainte să nască. Recent s-a apucat din nou de pilates, mergând de câte 2-3 ori în fiecare săptămână.

Sursa foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter