Cât de adorabil este fiul prezentatoarei TV Mihaela Călin

De Adelina Duinea, pe

În luna iulie a anului 2019, Mihaela Călin a devenit mamă pentru prima oară. Mai precis, prezentatoarea a dat naștere unui fiu, Petru, pe 7 iulie 2019. Micuțul în vârstă de 1 an crește pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

Cât de adorabil este fiul prezentatoarei TV Mihaela Călin

Pe blogul personal, Mihaela a publicat recent un text cu titlul: „Despre copilul meu, nu despre parenting”. În conținutul său, prezentatoarea TV a scris: „Petru este un copil bun, care ne face să ne bucurăm de fiecare etapă a lui. Nu mi se pare nimic greu cu el.

Unde nu înțeleg ce se întâmplă, încerc să mă informez sau să iau lucrurile așa cum sunt, să mă gândesc mai mult la faptul că așa e el, copilul meu, și face unele lucruri diferit pentru că e un om diferit de toți oamenii de pe pământ, cu personalitatea și cu alegerile lui”.

Fotografii cu fiul prezentatoarei TV Mihaela Călin găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Totodată, Mihaela a admis că viața de mamă nu este floare la ureche. „Nu e întotdeauna ușor cu el [Petru], dar este întotdeauna foarte frumos. Sunt deja câteva luni bune de când au început tantrumurile și testarea limitelor.

Am auzit atâția părinți exasperați de această etapă, secătuiți de consumul nervos care vine la pachet cu aceste crize, și eram pregătită pentru așa ceva. Constat cu stupoare că dragostea e mai puternică decât disperarea, asistând la ceva aproape incredibil: plânsul copilului meu nu mă deranjează.

Plânsul lui Petru nu mă exasperează, nu mă sperie, nu mă scoate din sărite, nu mă plictisește. Plânsul lui mă doare, dar știu că nu am cum să îl opresc, ci doar să îl ajut pe copil să trecem amândoi prin asta. Și el testează tot mai mult, știind că noi, părinții lui, suntem acolo, să testăm împreună.

Țipă tare, ascuțit, țipă cu toată forța lui, plânge isteric, plânge afectat, cu pumnii la ochi sau cu palmele la gură, se zvârcolește, se cambrează, se aruncă, se lovește uneori. Și apoi râde. Îl luam în brațe, îl sărutăm, îl împăcăm și uităm cu toții năpasta. Și el, micul, și noi, marii.

Mihaela și soțul ei, Daniel Sava, s-au căsătorit în toamna anului 2018. Nașii fiului lor sunt prezentatoarea TV Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul dermatolog Constantin Stan.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter