Marius Manole, despre lupta cu depresia în pandemia de COVID-19: „Eu am greșit calea…”

De Unica.ro, pe

Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați actori ai tinerei generații, a vorbit într-un interviu despre modul în care l-a afectat pandemia de COVID-19. Acesta a povestit despre lupta cu depresia și modul în care perioada grea prin care a trecut i-a schimbat viața.

Despre Marius Manole se spunea că este „cel mai ocupat actor din România”. Talentul actoricesc și pasiunea pentru meseria lui i-a adus o mulțime de proiecte, însă lipsa de echilibru dintre muncă și viața personală și-a făcut simțită prezenta chiar în pandemia de COVID-19. Într-un interviu pentru Spectacola, actorul a vorbit despre lupta cu depresia și modul în care viața lui s-a schimbat după acea perioadă grea.

Marius Manole, despre lupta cu depresia în pandemia de COVID-19: „Eu am greșit calea…”

Întrebat cum l-a afectat pandemia de COVID-19, Marius Manole a răspuns:

Într-un mod ciudat. Eu am crezut că nu mă afectează pentru că îmi doream o pauză, deoarece lucram foarte mult şi alergam de colo în colo. Mă lăudam la toată lumea că eu sunt bine, nu am nimic, nu m-a afectat deloc şi  la un moment dat, am intrat în depresie.

De prin februarie am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile. Nu mi-am dat seama că este atât de rău să nu ai de muncă. De fapt, aveam de muncă, dar este rău când trebuie să stai tu cu tine. Eu nu sunt cel mai mare fan al meu şi a trebuit să stau cu mine mult şi am descoperit lucruri care nu îmi plac deloc. 

Am descoperit şi singurătatea, am descoperit şi faptul că actoria mi-a mâncat o mare parte din viaţă, am descoperit că viaţa este mai frumoasă decât teatrul, am descoperit că nu ştiu să trăiesc şi că nu ştiu decât la teatru să fac acest lucru, am descoperit că am doar două pisici, că am o casă mare şi degeaba.

Toate astea le-am descoperit pentru că eu nu stăteam acasă. Veneam ca la un hotel. Am descoperit aceste lucruri în pandemie. Este foarte trist să fii într-o casă mare, la o masă şi să stai pur şi simplu pe un scaun. Nu-ţi vine să găteşti, nu ai de ce să mânânci, ar trebui să ai o singură farfurie şi o singură lingură şi o furculiţă.

Citește și: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

William și Harry, detalii despre ultima conversație telefonică pe care au avut-o cu mama lor, Prințesa Diana

Când și unde va avea loc nunta Simonei Halep. Ilie Năstase a dezvăluit data și orașul

Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Poate mai vine o surioară”

„Am intrat în depresie şi am ieşit din ea cu pastile”

Actorul Teatrului Național din București a mărturisit că și-a schimbat prioritățile și acum vrea să-și trăiască mai intens viața și în afara scenei.

Încerc să rezolv lucrurile astea pentru că nu pot să iau toată viaţa pastile. În perioada asta trebuie să îţi rezolvi problemele pe care le ai. Acum caut să mă îndrăgostesc, să învăţ să trăiesc, să călătoresc, mai ales că mie îmi place să călătoresc. Dacă îmi vine acum să plec, iau maşina şi plec. Înainte îmi făcea bagaje, planuri, puneam la cale. Acum,  mi-am dat seama că nu merită.

Am 42 de ani, sunt la jumătatea vieţii. Nu mai are rost să îmi fac atâtea planuri. Ne-a şi demonstrat pandemia asta că toate planurile se pot ruina într-o clipă, deci nu are rost. Este doar de trăit cum îţi vine, cum simţi, fără să te mai gândeşti ce o să zică lumea, ce o să zică mama, ce o să zică tata. Sunt prietenii de care trebuie să ai grijă, să te îngrăgosteşti, deoarece nu este nimic mai important decât iubirea pe această lume.

Poţi să ai tu maşini, case, meserii, să fii vedeta vedetelor, dacă nu e iubire, nu e nimic. Cred că un copil este cel mai frumos lucru care ţi se poate întâmpla în viaţă.

Pandemia m-a ajutat să îmi dau seama că pot să joc o perioadă, după care trebuie să îmi iau o săptâmână în care să plec, să stau, să mă întâlnesc cu prietenii, să trăiesc. Nu se poate să nu trăiești. Și banii dacă sunt puțini, sunt puțini, dar ești fericit.

Degeaba stai cu bani în cont și te uiți la ei. Își iei o sticlă de vin, dar unde este bucuria să bei singur într-o casă mare cu bani? Cui îi folosește?  Nu mai bine ieși și bei cu prietenii, cu iubiți, cu iubite? 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter