Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 14:08

Dan Spătaru s-a stins din viață în urma unui infarct, pe 8 septembrie 2004. În urma sa, regretatul artist a lăsat o soție, Sidonia Spătaru, și o fiică, Dana Spătaru, devenită mama unei fiice, Maria, abia după moartea solistului.

La 16 ani de la decesul solistului, Sidonia a vorbit în exclusivitate despre nepoata lor, dar și despre o operație suferită recent. Din cauza problemelor sale la coloană, Sidonia nu-și mai poate mișca un picior.

Pe 2 iulie 2021, văduva lui Dan Spătaru s-a operat la Spitalul Militar și speră să poată păși mai bine după recuperare. Fosta balerină a stat mai mult în casă, din pricina pandemie, iar când lucrurile s-au mai relaxat a mers în vacanță în Italia, în vizită la o prietenă, Gina Tătaru, și ea fostă balerină.

Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

„În tot acest timp, am stat mai mult în casă. Anul acesta am fost la fosta mea colegă, Gina Tătaru, în Sicilia, la Siracusa. A fost mai frig decât niciodată și nu prea mi-a priit din cauza piciorului. Din cauza unui nerv, nu simțeam laba piciorului. Și acum stau în casă de două luni, pentru că nu pot să merg.

Am fost la Spitalul Militar unde mă voi opera de hernie de disc, la medicul la care s-a operat și Dan. Sunt pe mâini bune. Vineri (2 iulie 2021 – n.r.) e operația, de aceea sunt așa agitată. Nu este o operație ușoară.

Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin și cred că va fi bine, iar recuperarea trebuie să o fac undeva aproape de casă, să nu merg mult”, a declarat Sida Spătaru înaintea intervenției chirurgicale, în exclusivitate pentru Click!.

„Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

Citește și:

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine”

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor. Nu am știut că e atât de rea boala aceasta. Dacă ajungi la Urgență, îți dă două pastile și dormi.

Trebuie să mergi la psihiatru să-i povestești din copilărie, că poate de acolo sunt problemele. Mai ales că nu se manifestă la toată lumea la fel. Celor care sunt în situația aceasta, eu le recomand să se monteze, să meargă în parcuri și să se înconjoare de oameni pozitivi.

Cu depresia am plâns în fiecare zi. Însă două săptămâni, cât am fost la Gina în Italia, nu am știut ce e aia depresie. Ea este și foarte pozitivă. Nici nu ai timp să te plictisești cu ea”, a mai povestit Sida.

Unica nepoată a lui Dan Spătaru i-a moștenit talentul

„Maria este acum la liceu, a intrat în clasa a XI – a la Zoia Kosmodemianskaia, fostul liceu de fete. E înaltă, frumoasă, învață bine, dar nu știe ce carieră să îmbrățișeze. Timp de doi ani a făcut canto, dar apoi nu a mai vrut să cânte, deși mulți au lăudat-o pentru cum interpreta piesele live, cu orchestră, la Festivalul lui Dan.

Ca și bunicul ei, nu știa să facă playback. A moștenit urechea muzicală a lui. Dan înregistra din prima. Acum, Maria mai are doi ani de zile să se decidă pe ce drum o va lua. Dana este jurist și e singurul copil, iar Maria singura mea nepoată. Mai am nepoate de la frați, de la sora lui Dan din Constanța…”, a mai spus Sidonia, tot pentru Click!.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter