Fratele Mădălinei Manole, mesaj la un an de când și-a pierdut tatăl: „Am avut senzația că a murit ca un câine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 14:25

Chiar în ziua în care s-a împlinit un an de când și-a înmormântat tatăl, Marian Manole a transmis pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor. Fratele Mădălinei Manole a povestit în ce condiții s-a stins din viață părintele său.

Din 2010, de când celebra cântăreață Mădălina Manole s-a stins din viață, familie ei a trecut prin ani grei de suferință. Mama artistei a murit în 2017, iar tatăl ei în 2020, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Astăzi, 9 septembrie, la un an de la înmormântarea părintelui său, fratele artistei, Marian Manole, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Citește și: Care sunt alimentele pe care le evită vedetele pentru a rămâne în formă? Andreea Bănică, Ilinca Vandici și Xonia au recunoscut!

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță: „Ne-au filat, ne-au gazat și ne-au luat tot!”

Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta o nouă emisiune, unică în România

Fratele Mădălinei Manole, mesaj la un an de când și-a pierdut tatăl: „Am avut senzația că a murit ca un câine”

Acesta și-a adus aminte cu durere că Ion Manole nu a putut fi îngropat conform obiceiurilor, ci după protocolul de înmormântare al victimelor bolii COVID-19.

Astăzi este tot despre tata! A făcut anul! (…) Anul trecut pe 9 septembrie îl îngropam cu o mână de prieteni alături! L am luat de la morgă în saci de plastic umpluți cu o grămadă de soluții ca să ce…!? Să nu infecteze pământul cu… bunătatea lui! Așa au vrut autoritățile! Hainele deasupra, sigilat sicriul, izoleta mortuară și direct la groapă!

Marian Manole a mai menționat și faptul că nu a putut să-i fie alături tatălui său în ultimele clipe.

Noroc că părintele nostru a ținut o slujbă frumoasă acolo, la groapă! Am avut senzația că a murit ca un câine! Maidanez! Lăsat de izbeliște pe patul de spital! Nevăzut de nimeni din familie cum se luptă cu viața sau cu moartea! Dumnezeu să te ierte, tată, și să te ia lângă el! Nu ai fost un om rău pe pământ!

Tatăl Mădălinei Manole a murit după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole avea 77 de ani și suferea și de alte afecțiuni. Acesta s-a stins din viață la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în urma complicațiilor apărute după infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Marian Manole a fost și el internat în spital timp de 12 zile, cu „o formă mai uşoară de COVID-19.“

Când am ieşit (n.r. din spital), nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină sa îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv, a declarat Marian Manole la acea vreme, potrivit adevărul.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter