Ce sumă cere Maria Constantin pentru a cânta la o nuntă. „Cânt orice gen muzical”

De Unica.ro, pe

Maria Constantin (35 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Deși este interpretă de muzică populară, Maria cântă, în funcție de evenimentul la care se află, și alte genuri muzicale.

Ce sumă cere Maria Constantin pentru a cânta la o nuntă. „Cânt orice gen muzical”

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții, unde sunt evenimente întregi, vor să cânt toate genurile muzicale, de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical. Când merg singură, am negative mai mult pe populară. În general, îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a declarat Maria Constantin, pentru Impact.

Pentru un program de o oră, artista încasează 1500 de euro, prețul fiind negociabil dacă evenimentul este în București sau în apropiere, scrie Impact.

Deși poartă numele Maria, solista rareori se sărbătorește de Sfânta Maria. Ieri, artista a cântat la o onomastică în afara Bucureștiului.

„De exemplu, pe întâi septembrie am nuntă, care este joia. Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat, oamenii vor să își țină totuși evenimentele pe care le-au amânat poate și trei ani. Mai sunt spectacole care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune. Mulțumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi în care trebuie să alerg dintr-o parte în alta”, a mai declarat cântăreața pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Citește și: Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Maria și Robert Stoica (32 de ani) s-au logodit în timpul filmărilor show-ului „Splash! Vedete la apă”. Perechea și-a confirmat relația în primăvara anului 2021. Maria și Robert s-au cunoscut în timpul unui eveniment și s-au mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. Artista a fost cea care a făcut primul pas.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (13 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

„Va fi ultima (n.red.: nuntă). Mi-am promis solemn. M-am maturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, mai declara solista în martie 2022, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter