Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica în timpul filmărilor Splash! Vedete la apă

Ultimul update Luni, 15 august 2022, 10:56

Moment fabulos la Splash! Vedete la apă! Maria Constantin a fost cerută în căsătorie, în fața camerelor TV, de iubitul ei, Robert Stoica, chiar la Bazinul Olimpic de la Bacău.

Robert Stoica a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o de soție, ținând în mâini atât inelul de logodnă, cât și un buchet superb de trandafiri.

„Vă deranjez și eu puțin… Iubire, văzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curajul să te cer de soție. (…) Vrei să fii soția mea? Îl punem naș pe Nea Mărin”, a spus Robert Stoica, la Splash! Vedete la apă.

Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica în timpul filmărilor Splash! Vedete la apă

Maria Constantin a izbucnit în lacrimi și răspuns, firesc, „DA!”. Artista se aștepta la acest pas, dar nu și-a imaginat că momentul ales de iubitul ei va fi chiar în timpul emisiunii, în fața tuturor.

„Mulțumesc, iubitul meu. Da! Numai, gata, s-a terminat, nu mai trebuie să sar, nu? Nea Mărin, vii la nuntă, da? Toți veniți”

Maria Constantin
Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica în timpul filmărilor Splash! Vedete la apă

Cine este Maria Constantin

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară din România.

Maria Constantin s-a născut pe data de 12 martie, în Bălcești, Vâlcea. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 35 de ani. Aceasta a absolvit în anul 2005, Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, în cadrul secției Flaut, iar în anul 2009, Facultatea de Muzică „Spiru Haret”, în cadrul secției Pedagogie Muzicală.

Maria Constantin se află într-o relație fericită, de aproape doi ani, alături de Robert Stoica.

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară, din România. Aceasta și-a început cariera în domeniul muzical, încă din perioada în care a cânta alături de tatăl său (Ilie Constantin), și fratele acestuia în „Ansamblul Doina Gorjului”.

În anul 2014, Maria Constantin a participat la Vocea României, acolo unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Tot Acela a fost și momentul în care a fost denumită Marilyn Monroe de România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter