Cum se menține Maria Constantin în formă

De Unica.ro, pe

Maria Constantin (35 de ani) are o siluetă suplă, rezultatul unei vieți active și al unei alimentații bogate în legume. Recent, solista a dezvăluit cum a scăpat de kilogramele în plus, cum se menține, dar și ce mănâncă dimineața, la prânz și seara.

Cum se menține Maria Constantin în formă

Inițial, pentru Antena Stars, întrebată cum a scăpat de kilogramele în plus, Maria a declarat: „Îmi primul rând, cred că de la foame. Într-adevăr, mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea. Dacă nu mănânci nu te îngrași. De obicei, mănânc doar o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt. Încerc să mă mențin din alimentație”.

În ciuda acestei declarații, în octombrie 2021, pentru Click!, Maria povestea: „Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se află somonul”.

Fiecare persoană este diferită, ceea ce înseamnă că ce a funcționat pentru Maria poate nu va funcționa și pentru tine. În procesul de slăbire există mai multe variabile esențiale, iar înfometarea nu este soluția!

Odihna este fundamentală. Apetitul este influențat de lipsa somnului, acesta din urmă afectând secreția hormonilor care dau senzația de foame și sațietate. Cu alte cuvinte, când nu suntem odihniți, organismul poate secreta mai multă grelină, hormon care stimulează apetitul, și mai puțină leptină, hormonul care îi indică organismului că suntem sătui. În plus, lipsa odihnei are efecte asupra abilităților noastre de a lua decizii mai bune, cum ar fi să mâncăm un fruct în locul unei ciocolate.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Care crede Maria Constantin că sunt defectele Gabrielei Cristea

Citește și: Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Hidratarea este de asemenea esențială. Apa ajută la arderea caloriilor și poate chiar suprima apetitul. Cât despre alimentație, nu este vorba neapărat despre numărul meselor, frecvența sau cantitatea lor, ci mai degrabă despre conținut. O masă ar fi ideal să conțină toți cei trei macronutrienți esențiali organismului, proteine, grăsimi și carbohidrați. Astfel vei fi întâi sănătos/sănătoasă, dar te vei simți și hrănit/ă o perioadă mai lungă de timp, evitând gustările dintre mese.

Nu în ultimul rând, activitatea fizică are un rol de asemenea important în pierderea în greutate. Ideal ar fi să te miști zilnic, fie ieșind la plimbare, la o alergare scurtă, făcând un antrenament acasă sau la sală. Nu te forța, însă. Alege o activitate care îți face plăcere, astfel vei putea menține acest obicei sănătos perioade îndelungate de timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter