Maria Constantin și Robert Stoica au stabilit data nunții

De Unica.ro, pe

Maria Constantin (34 de ani) și Robert Stoica (31 de ani) și-au confirmat relația în primăvara anului 2021. Recent, perechea a stabilit data nunții. Cuplul s-a cunoscut în timpul unui eveniment și s-a mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. Interpreta de muzică populară a fost cea care a făcut primul pas.

Maria Constantin și Robert Stoica au stabilit data nunții

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, mărturisea Maria Constantin anul trecut, în emisiunea „Teo Show”. „Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi”, mai spunea Robert Stoica în 2021, la „Vorbește Lumea”.

„Tocmai, nu am făcut nimic special. A fost totul natural. Totul a venit de la sine. Nu am forțat nimic, asta este cel mai important”, l-a completat interpreta atunci. De curând, solista a dezvăluit când se vor căsători ea și Robert.

„Încercăm să pregătim acest frumos eveniment din viața noastră, dar anul ăsta nu va fi posibil, pentru că fratele meu va avea nuntă. Țin și la aceste datini. Se zice că nu e bine ca doi frați să se căsătorească în același an”, a declarat Maria Constantin recent, într-o emisiunea TV, potrivit Spynews.

Așadar, nunta solistei este programată în 2023. „Acest eveniment va fi ca un party, o petrecere, o sărbătoare pentru cei dragi, pentru că noi suntem deja ca o familie”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care crede Maria Constantin că sunt defectele Gabrielei Cristea

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Artista a mai fost căsătorită în trecut de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter