Maria Constantin, pregătită să îmbrace rochia de mireasă a treia oară: „Va fi ultima. Mi-am promis solemn”

De Unica.ro, pe

Maria Constantin (34 de ani) și Robert Stoica (31 de ani) și-au confirmat relația în primăvara anului 2021. Recent, perechea a stabilit data nunții. Cuplul s-a cunoscut în timpul unui eveniment și s-a mutat împreună la scurt timp de la începerea relației.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, mărturisea Maria Constantin anul trecut, în emisiunea „Teo Show”. „Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi”, mai spunea Robert Stoica în 2021, la „Vorbește Lumea”.

Maria Constantin, pregătită să îmbrace rochia de mireasă a treia oară: „Va fi ultima. Mi-am promis solemn”

„Ne gândisem să facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

„Va fi ultima. Mi-am promis solemn. M-am maturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, a completat.

„Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu de ea. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei”, a mai spus artista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care crede Maria Constantin că sunt defectele Gabrielei Cristea

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

„Cel mai mult așteaptă fi-miu nunta mea. Mi-a zis: «Mami, te măriți, abia aștept! Vreau și eu să vin la nuntă!». «Da! Te pun cavaler de onoare!» E super încântat de ideea aceasta. El niciodată nu a avut o problemă cu bărbații din viața mea. Și ei au fost ok cu el, de ce să mânii pe Dumnezeu?”, a mai povestit.

„E destul de deschis, un copil care a crescut foarte bine. Tatăl lui și bunicii au fost lângă el mai mult decât mine, e adevărat, dar încerc și eu să fiu alături de el cât pot de mult. Toată lumea mă întreabă de ce nu-l aduc lângă mine, la București?! El stă la bunici, la Târgu Jiu, are 13 ani, e la vârsta adolescenței, o vârstă cu probleme. Eu cred, însă, că acolo este cu mult mai ferit de pericolele din Capitală”, a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (13 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter