Maria Constantin, gata pentru pasul următor la mai bine de un an de relație cu iubitul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 august 2021, 10:19

Maria Constantin (34 de ani) plănuiește să se recăsătorească. Cântăreața de muzică populară este gata să îmbrace din nou rochia de mireasă și s-a declarat extrem de fericită și împlinită pe plan amoros.

”Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta. Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un eveniment mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a spus Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Artista a adăugat că nu s-a gândit deocamdată să mai facă un copil.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Citeşte şi: Oana Zăvăranu, atac acid la adresa Oanei Roman: „Influencera de la Sorbona…”

Citeşte şi: Permisul de conducere și buletinul regretatului Radu Beligan, scoase la vânzare pe internet

Citeşte şi: Anamaria Ionescu, soția solistului de la „Fly Project”, despre trucurile ei de îngrijire a părului

Citeşte şi: Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

Maria Constantin și iubitul ei Robert Stoica (30 de ani), formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui eveniment și locuiesc împreună.

 „Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: ‚Mă placi sau nu mă placi?’.Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi. A fost totul natural. Totul a venit de la sine. Nu am forțat nimic, asta este cel mai important”, a mărturisit Maria, acum câteva luni, în emisiunea Teo Show.

Artista a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, împreună cu care are un fiu, Codrin (10 ani). Ulterior, Maria s-a căsătorit cu Marcel Toader (4.10.1963 – 3.08.2019). Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter