Marcel Iureș, declarație despre referendum: „Poate că se naște un Iisus”

De Oana Dinu, pe
Marcel Iureș și-a spus părerea despre referendumul pentru redefinirea familiei într-o scurtă declarație la un post de televiziune.

Marcel Iureș, precum multe alte personalități din România, și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește referendumul familiei, proiectul de lege ce vizează modificarea Constituției, prin specificarea că o căsătorie se poate face doar între un bărbat și o femeie.

Invitat la o emisiune de televiziune, marele actor a fost întrebat despre problema care a pus pe jar toți românii, iar răspunsul lui a fost unul ferm, spre surpinderea moderatorilor: „Un bărbat și o femeie. Păi și nu e normal?… Treaba lor. Na… Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil care are sexul bărbătesc”, a declarat Marcel Iureș.

„La bază, familia se constituie între un bărbat și o femeie. Nu? De ce? Pentru că fac copii și asigură mersul înainte al lumii. Poate că se naște un Iisus. Poate se mai naște un Mahatma Gandhi ”, a precizat artistul.

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie și urmărește schimbarea definiției de familie în Constituție. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea specifică faptul că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Întrebarea ce se va afla pe buletinele de vot este: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, iar românii vor putea răspunde cu DA sau NU.

Printre persoanele publice care și-au exprimat alegerea în ceea ce privește acest referendum se află și Tudor Chirilă. Artistul critică dur această inițiativă și își argumentează decizia de a nu merge la vot.

Citește și: 

Cardi B a ajuns la poliție după ce a fost acuzată de agresiune

Premiul Nobel pentru Medicină a fost câștigat de doi cercetători pentru metoda inedită de tratare a cancerului

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter