Maluma, victima unui furt la Moscova. Valoarea bunurilor este de aproape 1 milion de dolari

De Oana Dinu, pe
Maluma, victima unui furt la Moscova. Valoarea bunurilor este de aproape 1 milion de dolari. Artistul se afla în Rusia pentru susține echipa Columbiei la Campionatul Mondial 2018.

Aflat în Rusia pentru a asista la meciul Columbia – Japonia de la Campionatul Mondial 2018, Maluma, a căzut pradă hoților. Potrivit presei internaționale, bunurile în valoare de 780.000 de dolari i-au fost furate din camera de hotel.

O geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex şi Hublot, bijuterii Cartier din aur galben, alb şi roz, zeci de perechi de ochelari cu diamante și perle au ajuns în posesia unui bărbat care, pentru a intrat în apartament, s-a prezentat ca fiind un prieten al cântărețului columbian de 24 de ani.

Cântărețul de origine columbiană Maluma, pe numele lui real  Luis Londoño Arias, este aștept pe 30 iunie în România, pentru a susține un concert în cadrul festivalului El Carrusel, ce se va desfășura la Romexpo. La doar 24 de ani, el este unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai muzicii latino, cu hituri care au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, cum ar fi El prestamo sau Felices los 4.

În 2013 Maluma a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist nou.

Citește și:

XXXTentacion și-a prezis moartea? Ultimul mesaj înregistrat de rapper

Cine este cel de-al treilea antrenor de la Vocea României

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter