Maluma, despre semnificația tatuajelor sale și alegerea numelui de scenă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 17:26
Cântărețul columbian Maluma a vorbit, în cadrul unui interviu, despre semnificația tatuajelor sale. De asemenea, el a dezvăluit cum și-a ales numele de scenă.

Cunoscut în lumea muzicală ca „Pretty Boy” și considerat un macho de către admiratoarele sale, Maluma a fost deseori criticat că versurile pieselor sale sunt sexiste și discriminatorii. Totuși, artistul a afirmat că el respectă femeile și drepturile lor.

Într-un filmuleț postat de GQ, cântărețul a vorbit deschis despre unele dintre tatuajele sale și despre semnificația acestora.

Întotdeauna am avut o minte deschisă”, a afirmat Maluma, care a dezvăluit că primul tatuaj și l-a făcut pe când avea doar 14 ani, pe piciorul stâng.

Citește și: Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă la New York Fashion Week

Maluma, despre numele său de scenă

Acest prim tatuaj a fost chiar numele său de scenă: Maluma, care este o construcție din numele familiei sale; MArgie (mama sa), LUis (tatăl său) și MAnuela (sora sa).

Mâneca de pe mâna stângă a fost realizată de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din Bogota.

De asemenea, pe mâna stângă mai are scris și numele primului său album, „Magia”, are desenată o bufniță care reperintă înțelepciunea și protecția și un Buddha.

Sunt catolic, dar iubesc să iau tot ce este mai bun din fiecare religie”, a explicat el.

Acum este în lucru brațul său drept, de care se ocupă un artist din Miami. Acesta a relizat deja câteva tatuaje: calul său, Hercules, un trandafir care semnifică respect pentru femei și patru elefanți ce reprezintă familia sa.

Citește și: Robin Wright, actrița din House of Cards, vine în România

Vreau să le reamintesc că deși au divorțat (n.r. părinții lui), trebuie să fim uniți”, a spus Maluma.

Unul dintre tatuajele sale favorite este un leu, desenat pe partea stângă a pieptului deoarece reprezintă puterea de care a avut nevoie atunci când a trecut prin momente dificile la o vârstă fragedă.

Cât despre crearea unor tatuaje pe față și gât, artistul a admis că sunt „prea mult” pentru el.

Mama m-ar ucide”, a glumit Maluma.

Pe numele său adevărat Juan Luis Londoño Arias, Maluma este este un cântăreț și compozitor din Columbia, care a obținut faima în țara lui natală, în 2011, cu „Farandulera”, și datorită „Obesión” și „La Temperatura” (2013), a început să fie recunoscut considerabil în America. Albumul lui de debut, Magia, din 2012, a avut succes comercial în Columbia, și un an mai târziu, Maluma a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist nou.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter