Maluma are o nouă iubită. Cum arată Vivien, modelul care i-a furat inima artistului

De Oana Savin, pe
Maluma a avut o relația de doi ani de zile cu modelul Natalia Brulich, relație care s-a destrămat brusc, după ce tânăra l-ar fi înșelat pe artist cu un fotbalist. Însă, la sfârșitul anului trecut, cântărețul s-a refugiat în brațele unui alt model care pare că l-a făcut să uite imediat de iubirea ce i-a purtat-o Nataliei. 

Maluma este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, numele lui de scenă fiind și „Pretty boy”. Juan Luis Londoño Arias, pe numele său adevărat, are 26 de ani și este un adevărat sex simbol în lumea industriei de divertisment. Iar noua sa iubită, modelul rus Vivien Rubin ar fura mințile oricărui bărbat. Tânăra de 29 de ani este un adevărat influencer pe Instagram, unde are peste 60.000 de urmăritori.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica în format digital!

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată la sfârșitul anului trecut, însă au preferat să își țină relația departe de ochii publicului. Maluma și Vivien și-au făcut publică relația de abia în luna martie a acestui an, când au apărut împreună în public, în Grecia. Aceștia au fost extrem de drăgăstoși și nu s-au ferit să se îmbrățișeze sau să se țină de mână.

Potrivit Hola!, Vivien Rubin este o fanatică a tatuajelor, la fel ca celebrul ei iubit.

Vezi în Galeria FOTO cum arată femeia care a reușit să îl cucerească pe Maluma.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter