Madonna și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. Ce semnificație are?

De Adelina Duinea, pe

Până la 62 de ani, Madonna nu a făcut chiar tot ceea ce și-a dorit. Recent, artista a dezvăluit în mediul online că s-a tatuat pentru prima dată.

În imagini, solista, care poarta un batic pe post de mască de protecție, este surprinsă discutând despre tatuajul ei. A fotografiat întreg procesul, dar și rezultatul final.

Madonna și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. Ce semnificație are?

Cântăreața și-a tatuat pe încheietura mâinii stângi literele „L R D M S E”, inițialele numelor copiilor ei. Madonna este mama a șase copii.

Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes „Lola” Maria Ciccone Leon (24 de ani) și Rocco Ritchie (20 ani).

Ceilalți patru copii ai artistei sunt adoptați din Malawi. David Banda (15 ani) în 2006, Chifundo „Mercy” James (14 ani) în 2009 și gemenele Esther și Stella Mwale (8 ani) în 2017.

„Inked for The Very First Time / Tatuată pentru prima dată”, a scris Madonna în descrierea postării, făcând referire la hitul pe care l-a lansat în anul 1984, „Like a virgin / Touched for the very first time”.

Tatuajul-tribut vine la doar o săptămână după ce solista a publicat în mediul online un videoclip în care apare alături de toți cei șase copii ei, de Ziua Recunoștinței.

În fundalul videoclipului se aude piesa Love Me or Leave Me, interpretată de Nina Simone. „Un frumos suvenir … Fiind recunoscători”, a scris Madonna în descrierea filmării.

Imaginile tatuajul și copiii Madonnei le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 1996, odată cu venirea pe lume a fiicei sale Lourdes „Lola”, pe care o are alături de fostul ei iubit, antrenorul de fitness Carlos Leon (54 de ani).

Patru ani mai târziu, în august 2000, Madonna dă naștere unui fiu, Rocco, unicul ei copil cu al doilea soț, producătorul și omul de afaceri Guy Ritchie.

În 2006, 2009 și 2017 îi adoptă pe David, Mercy și pe gemenele Esther și Stella. „Sunt profund recunoscătoare tuturor celor din Malawi care m-au ajutat să adopt și rog mass-media să ne respecte intimitatea”, scria artista în 2017.

„Mulțumesc și prietenilor, familiei și echipei mele pentru susținere și iubire!” Nu este prima dată când solista publică imagini alături de toți copiii ei, însă în cele mai multe dintre fotografiile ei de pe Instagram apar mezinele, Esther și Stella.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce familie frumoasă are Wilmark! Cum vor sărbători Crăciunul coregraful, soția lui și fiii lor?

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter