Malia Obama, surprinsă pe străzile din New York alături de iubitul ei britanic

De Unica.ro, pe
Fiica cea mare a fostului Președinte al Statelor Unite, Malia Obama (19 ani), a fost surprinsă de paparazzi americani pe străzile din New York, la brațul iubitului ei britanic, Rory Farquharson (19 ani).

Este cea de-a doua apariție publică a cuplului, tinerii fiind surprinși împreună pentru prima oară în noiembrie anul trecut, la un meci de fotbal, unde paparazzi i-au fotografiat în timp ce se sărutau. Malia și Rory sunt colegi de facultate, în același an la prestigioasa Universitate Harvard.

Malia Obama si iubitul ei Rory

Zilele trecute, ei au fost surprinși în New York, la plimbare. Îmbrăcați în ținute casual, ei au făcut cumpărături împreună și s-au oprit la un moment dat pe stradă pentru ca Rory să fumeze o țigară.

Jurnaliștii americani au comentat gestul tânărului, spunând că cel mai probabil Michelle Obama (54 ani) nu este foarte încântată de dependența lui de nicotină, ea fiind o activistă convinsă a stilului de viață sănătos. Însuși fostul Președinte, Barack Obama (56 ani), a fost un fumător convins înainte de a ajunge la Casa Albă, moment în care s-a lăsat de fumat și datorită soției sale.

A post shared by kinnaka’s blog (@kinnakasblog) on

Pe de altă parte, internauții din Statele Unite au început s-o numească pe Malia “Prințesa Americii”, făcând o paralelă între nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, lansând ipoteza că Malia și Rory ar putea fi următorul “cuplu regal”, către care lumea își va îndrepta de acum atenția.

Foto – Hepta, Northfoto, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter