Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat. Andrei Ștefănescu i-a dat de gol

De Mădălina Manole, pe
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit în primăvara anului trecut, însă iată că nu au rezistat prea mult timp departe unul de celălalt. Cei doi au împreună o fetiță și acest aspect pare să-i unească mai mult decât s-ar fi așteptat.

Liviu Vârciu și Anda Călin se pare că s-au decis să-și mai acorde o șansă. Cu ocazia zilei de naștere a carismaticului artist, Anda Călin i-a transmis un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare. Liviu Vârciu a împlinit 38 de ani pe data de 17 martie:  La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi.” – a scris mama fetiței sale pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat. Andrei Ștefănescu i-a dat de gol

Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al lui Liviu Vârciu, a confirmat împăcarea celor doi: „Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, – a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Liviu Vârciu este recunoscut grație escapadelor sale amoroase. Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami, așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter