Naomi Campbell formează un cuplu cu Liam Payne. Între ei e o diferență de vârstă de 23 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 februarie 2019, 12:37
Liam Payne și Naomi Campbell formează cel mai nou cuplu de vedete internaționale, iar cântărețul a oferit câteva detalii picante legate de această relație.

Se pare că cei doi formează un cuplu încă din noiembrie 2018, însă și-au ținut secretă povestea de dragoste. Pe data de 28 ianuarie 2019 au fost văzuți împreună la concertul lui Davido, susținut pe aerna O2 din Londra.

Din luna decembrie, Liam și Naomi au petrecut fiecare clipă împreună. Mai mult, au făcut Revelionul împreună la Ghana.

Atât Payne cât și Campbell s-au ferit să vorbească despre relația lor și au negat că sunt iubiți, însă Liam a decis să recunoască povestea de iubire pe care o trăiește cu Naomi, care este cu 23 de ani mai în vârstă ca el.

Cântărețul a afirmat că supermodelul este una din cele mai frumoase femei din lume, perfecțiunea în persoană. El a dat și câteva detașii picante, susținând că atunci când fac dragoste, Naomi este „explozivă”.

Cum a început relația lui Liam Payne cu Naomi Campbell

Liam, fost component al formației One Direction, a început să flirteze cu Naomi prin intermediu mesajelor din social media, după care conversațiile lor s-au mutat pe WhatsApp. Cum totul părea să evolueze în bine, au decis să se întâlnească.

Deși petrec mult timp împreună, ei nu au renunțat nici acum la mesajele siropoase de pe rețelele de socializare.

„Liam crede că este uimitoare și frumoasă și a spus că timăul petrecut împreună este minunat. Nu poate să creadă cât este de norocos”, a declarat un apropiat de-al artistului pentru The Sun.

Relațiile trecute

Liam Payne a format un cuplu cu cântăreața Cheryl Cole, însă relația lor s-a destrămat după doar doi ani. Cei doi, care au împreună un băiețel născut în 2017, s-au despărțit în iulie 2018.

Cuplul s-a destrămat pentru că Cheryl se săturase să aibă singură grijă de copil, în timp ce el își petrecea nopțile cu prietenii.

De asemenea, s-a zvonit că ar fi avut o aventură cu Rita Ora.

Pe de altă parte, Naomi Campbell a avut mai multe relații cu bărbați celebri preucm Robert DeNiro, Lenny Kravitz și Eric Clapton. În anul 1993 a fost logosită cu basistul truoei U2, Adam Clayton.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter