Laurențiu Duță, operat de urgență după ce o furculiță i-a perforat esofagul

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 15 noiembrie 2019, 13:46
Laurențiu Duță (42 ani) a fost operat de urgență după ce a înghițit din greșeală bucăți dintr-o furculiță de plastic. Aceste bucăți au ajuns în esofag, pe care l-au și perforat.

Artistul a ajuns la spital cu hemoragie internă. Acesta lua masa la un hotel din Pitești când, furculița din plastic cu care mânca s-a rupt. Cum la spitalul piteștean nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca din București. Aici a fost operat rapid, riscul de a face blocaj respirator precum și inflamații și infecții, fiind foarte mare.

Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a declarat Duță pentru Libertatea.

După operație, artistul a urmat un tratament cu antibiotice și s-a recuperat rapid. Acum, cântărețul a lansat un semnal de alarmă pentru cei care folosesc ustensile de plastic.

Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră”, a precizat Laurențiu Duță.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter