Ce soție frumoasă are Laurențiu Duță! Cei doi ai împlinit 15 ani de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 iulie 2021, 11:01

Laurențiu Duță (45 de ani) și soția sa, Ianula (42 de ani) au împlinit pe 23 iulie, 15 ani de căsnicie. Cei doi se cunosc din anul 1993, s-au căsătorit în 2006 și au împreună o fată, Lorena, în vârstă de 14 ani. Soția lui Laurențiu este de profesor de biologie.

Cu prilejul aniversării căsniciei, membrul trupei 3 Sud Est a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de frumoasa sa soție. Postarea lui Laurențiu a strâns peste 82 K de reacții din partea fanilor și a primit o mulțime de felicitări și de mesaje frumoase.

Laurențiu Duță povestea în urmă cu câțiva ani cum a cunoscut-o pe Lorena.

Citeşte şi: Laurențiu Duță, operat de urgență după ce o furculiță i-a perforat esofagul

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea, în secret, mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a şcolii. Cântam la chitară şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că, din când în când, mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, a măerturisit Laurenţiu Duţă,  pentru Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter