Laura Cosoi nu vrea să cheltuiască mulți bani pe hăinuțele fetiței sale, Rita

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 13:31
Laura Cosoi a devenit mămică în luna iunie a acestui an și de atunci actrița ne surprinde cu fotografii deosebite alături de micuța Rita, dar și cu postări pe blog despre viața de mămică. Ei bine, iată că de această dată, Laura Cosoi a vorbit despre o mare provocare, și anume hăinuțele bebelușilor.

Laura Cosoi, 36 de ani, a ieșit la shopping, atât pentru ea, cât și pentru micuța Rita, pentru că schimbarea sezonului cere și reînnoirea garderobei. Însă, dacă ne-am fi așteptat ca Laura Cosoi să investească o avere în ținutele fetiței sale, ei bine nu-i nici pe departe așa și actrița a explicat motivul pentru care nu aruncă bani pe hainele Ritei: „De curând am fost la cumpărături pentru mine și Rita! A trebuit să ne reînnoim garderoba – eu să-mi iau câteva lucruri de iarnă, iar Ritei să-i cumpăr hăinuțe noi, de sezon, pentru că în cazul bebelușilor asta este o situație cu care te întâlnești frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici!

Laura Cosoi si Rita

Din cauza asta, cum spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adepta unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croială și combinațiile de culori.  Îmi venea să și zâmbesc în magazin, când mă gândeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsă însă că gustul pentru frumos se educă din copilărie, așa că nu am de ce să-mi fac probleme” – a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de șapte ani, iar din 2015 au devenit oficial soț și soție. La începutul lunii iunie, cei doi au devenit pentru prima oară părinți.

Citește și – Flavia Mihășan, primele declarații despre sarcină

Citește și – Adriana Lima, în lacrimi. Supermodelul se retrage definitiv de pe podiumul de modă

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter