Lady Gaga s-ar fi despărțit de logodnicul său

De Oana Savin, pe
Lady Gaga pare că

este din nou singură. Cel puțin asta susține o sursă apropaită artistei care, săptămâna trecută, ar fi încheiat relația cu logodnicul ei, Christian Carino.

Mai mult, de Ziua Îndrăgostiților, cântăreața americană a ales să posteze pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut, fără nicio mențiune despre Carino.

Potrivit unei surse citate de E! News, Gaga și logodnicul ei s-au despărțit în urmă cu o săptămână, iar acesta ar fi motivul pentru care vedeta a mers neînsoțită la gala premiilor Grammy 2019. De asemenea, ea a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget.

Pe de altă parte, alte surse susțin că cei doi încă formează un cuplu, iar artista a ales să își dea jos inelul deoarece acesta nu se potrivea cu numărul artistic pe care l-a susținut.

Pur și simplu nu purta inelul din cauza concertului. Și-au pus în așteptare planurile de nuntă din cauza sezonului aglomerat al lui Lady Gaga, dar tot plănuiesc să se căsătorească anul acesta”, a afirmat o sursă apropiată cuplului.

De Valentine Valentine’s Day, Gaga a postat pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj al său, ce reprezintă un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentine’s Day. A tattoo toast to “la vie en rose” by the beautiful @winterstone my spinal cord is now a rose

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Lady Gaga a confirmat logodna anul trecut

Lady Gaga și Christian Carino au confirmat logodna anul trecut, în luna octombrie. Bărbatul, care este cu 17 ani mai în vârstă ca logodnica sa, are o fată, Bella Carino, dintr-o relație anterioară.

Christian este unul dintre cei mai influenți agenți de la Hollywood, având în portofoliu nume ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Henry Styles.

Stefani Joanne Angelina Germanotta cunoscută profesional sub pseudonimul de Lady Gaga, este o cântăreață, textierăși actriță americană, cunoscută pentru lucrările ei neconvenționale și provocatoare, precum și pentru experimentele în materie de ținute vestimentare extravagante. Gaga și-a început cariera muzicală cântând la seri karaoke și piese de teatru la școală.

De curând, ea a devenit starul peliculei „A Star Is Born”, regizată de actorul Bradley Cooper, care a cooptat-o special pentru acest proiect.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter