Lady Gaga lămurește zvonurile despre idila cu Bradley Cooper

De Mădălina Manole, pe
Lady Gaga şi Bradley Cooper au reușit să facă vâlvă în presa internațională după seara de decernare a Premiilor Oscar 2019. Cei doi au susținut un moment muzical pe scenă care a dat naștere unor zvonuri cum că ar trăi o poveste de dragoste în secret.

Lady Gaga şi Bradley Cooper au părut foarte apropiați pe scenă și și-au aruncat priviri săgalnice. Ei bine, așa cum era de așteptat, de aici și până la nașterea unor zvonuri despre o idilă ascunsă a mai fost nevoie doar de un singur pas. Lady Gaga a fost invitată aseară în emisiunea lui Jimmy Kimmel și a ținut să lămurească această poveste care deja a început să prindă din ce în ce mai mult contur: „Da, oamenii au văzut iubirea. Dar, ghici ce?, Asta ne-am dorit să vedeți. «Shallow» este un cântec de dragoste, «A Star Is Born» este o poveste de dragoste. A fost foarte important pentru noi să fim conectați tot timpul. Când interpretezi piese de dragoste, asta vrei să simtă lumea. Suntem artiști și cred că am făcut o treabă bună… V-am păcălit!” – a explicat Lady Gaga.

Lady Gaga şi Bradley Cooper pe scena Oscar 2019

Lady Gaga a ținut, de asemenea, să puncteze că nu este prima oară când apelează la o astfel de regie. Aceasta, în trecut, a abordat aceeași strategie și cu Tony Bennett, un alt partener de duet, însă niciodată nu a fost nimic mai mult între cei doi. Cu toate acestea, zvonurile unei idile secrete au plecat de la mai multe întâmplări bizare care s-au petrecut în jurul galei de decernare a Premiilor Oscar, unul dintre acestea fiind faptul că Irina  Shayk, partenera de viață a lui Bradley Cooper și mama fetiței sale, a încetat să o mai urmărească pe Instagram pe Lady Gaga.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter