Lady Gaga, în ipostaze fierbinţi la plajă, alături de iubitul său

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 octombrie 2017, 11:13
Lady Gaga trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Christian Carino, şi drept dovadă stau fotografiile pe care cei doi şi le-au făcut în Malibu, acolo unde se aflau într-o mini vacanţă la vila artistei.

Lady Gaga şi Christian Carino au profitat de un apus de soare spectaculos pentru a se fotografia în ipostaze fierbinţi, iar pozele au fost încărcate pe reţelele de socializare şi au dat frâu liber imaginaţiei fanilor.

Lady gaga si christian carino

În ciuda bolii de care suferă, fibromialgie, boală pe care a facut-o publică luna trecută, regina pop-ului a demonstrat ce se află într-o condiţie fizică de invidiat. Aceasta a purtat un costum de baie roz care i-a evidenţiat şoldurile scluptate şi abdomenul lucrat.

Lady gaga si christian carino

Lady Gaga şi Christian Carino sunt împreună de la începutul acestui an, iar diferenţa de vârstă dintre ei nu pare un impediment, Christian fiind cu 17 ani mai mare decât artista. Acesta este agent CAA – Creative Artists Agency, şi, conform presei străine, se pare că o ajută foarte mult pe artistă să treacă peste problemele de sănătate cu care se confruntă.

Citește și – Secretele lui Lady Gaga – nici fanii ei nu le cunosc

Citește și – Îmbracă-te ca Lady Gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter