Kylie Jenner, la un pas să devină cea mai tânără miliardară

De Oana Savin, pe
Vedeta americană Kylie Jenner, care deține o gamă de produse cosmetice este la un pas să devină cea mai tânără miliardară. Totuși, ea se confruntă cu mai multe voci critice care susțin că succesul ei se datorează mediului privilegiat din care provine, fiind una din surorile Kardashian-Jenner.

În vârstă de 20 de ani, Kylie are o avere estimată la 900 milioane de dolari, potrivit unui articol publicat de Forbes.

„La fel ca (Kim) Kardashian West ea s-a folosit de bunurile ei pentru a câștiga faimă și bani. Însă, în timp ce sora ei este mai bine cunoscută pentur prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă”, scrie în articolul celor de la Forbes.

În urmă cu doi ani Kylie a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un succes răsunător prin produsele destinate clientelor care își doresc buze mai mari, prin umplere și supra-conturare, relatează Metro.co.uk.

Citește și: Fiica lui Dwayne The Rock Johnson vrea să fie luptătoare profesionistă

În doar doi ani, ea a reușit să vândă produse în valoare de 630 milioane de dolari.

Jenner, care a devenit mamă în luna februarie, este singura acționară a companiei sale.

„Wow. Nu îmi vine să cred că public prima mea copertă Forbes. Mulțumesc pentru articol și pentru recunoaștere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aș fi putut visa la așa ceva!”, a scris tânăra pe Instagram.

Compania sa a fost lansată cu un buget de 250.000 de dolari, pe care i-a câștigat din cariera sa de modeling. Dacă la început un ruj costa 29 de dolari, acum a ajuns să se vândă cu 1.000 de dolari bucata.

Citește și: Accidentul lui George Clooney, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Revista Forbes a fost imediat criticată pentru titlul de pe prima pagină a revistei, care spune că Jenner este „cea mai tânără miliardară autorealizată”.

Mai mulți utilizatori ai social media susțin că a fost folosit greșit cuvântul „autorealizată”, amintind că vedeta provine dintr-un mediu privilegiat.

„Autorealizat înseamnă să reușești în viață neajutat”, a notat pe Twitter Dictionary.com.

„Autorealizată? Pe bune? Este uşor să devii miliardar când părinţii tăi sunt milionari… Se numeşte avere transmisă de la o generaţie la alta şi nepotism”, a scris pe aceeași platformă și Shelby Ivey Christie, media manager în cadrul L’Oreal Luxe.

În anul 2017, Kylie Jenner a devenit cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter