Keira Knightley, interzisă copiilor pentru că e prea sexy

De Sandra S., pe

Anul trecut, actriţa Keira Knightley a jucat într-un spot de televiziune pentru un brand de parfumuri de lux şi, deşi nu a apărut în pielea goală în reclamă, aceasta nu mai rulează în Marea Britanie în timpul zilei.
Keira a fost ridiculizată în mai multe rânduri pentru că este foarte slabă şi nu are forme feminine aproape deloc, dar se pare că acum, când i se văd umerii goi în noul spot publicitar, actriţa este prea sexy. Atât Autoritatea pentru Standardele în Publicitate, cât şi premierul britanic şi-au exprimat îngrijorarea, după ce reclama a rulat în timpul unei pauze publicitare pentru filmul Ice Age: The Meltdown.
Keira Knightley, interzisă copiilor pentru că e prea sexy
În reclamă, Keira Knightley apare încă de la început în pat, când se trezeşte dimineaţa. Se dă cu parfum apoi pleacă purtând un costum de motociclist. Ajunge la o şedinţă foto, unde fotograful încearcă s-o dezbrace şi s-o sărute. În ultima scenă, Keira apare cu umerii goi, acoperită de cearceafuri, însă relaţia cu fotograful nu continuă, ci ea dispare pe geam, se urcă înapoi pe motocicletă şi pleacă.
Tu ce părere ai, ar trebui interzisă această reclamă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter