Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 06 iunie 2018, 12:07
Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din New York. Poliția a dezvăluit că există și un bilet de adio.

Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din Park Avenue, New York, la vârsta de 55 de ani, conform  publicațiilor americane. Se pare că aceasta a folosit o eșarfă pe care a legat-o de mânerul ușii. Cea care a găsit-o fără suflare a fost menajera ei.

Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată

Autoritățile nu au stabilit încă circumstanțele sinuciderii, dar au dezvăluit că designerul a lăsat un bilet de adio. Potrivit unor surse citate de publicația TMZ, biletul i-ar fi destinat fiicei lui Kate Spade, Frances Beatrix, în vârstă de 13 ani, căreia îi transmite că nu este vina ei: „Bea – Te voi iubi mereu. Nu este vina ta. Întreabă-l pe tata” ar fi scris designerul.

 

You can feel a deep mother’s love in this photo. Hearts breaking everywhere for the loss of this great American icon and businesswoman. ❤️🙏🏻#katespade

A post shared by Julie Rootes Interiors (@julierootesinteriors) on

Creatoarea brandului Kate Spade New York, fost editor la revista Mademoiselle, și-a început cariera în modă cu o linie de genți și a ajuns unul dintre cele mai mari nume din industrie. Ea și-a fondat propria companie în 1993, alături de soțul ei, Andy Spade.

De-a lungul anilor au deținut numeroase magazine în New York și în alte țări și brandul și-a extins domeniul de activitate, începând să creeze și articole vestimentare și alte accesorii. În 2007 Kate Spade s-a retras din afacere, iar în 2016 a lansat un nou brand, Frances Valentine.

Citește și: 

Prințul George, însoțit de gărzi de corp după ce a fost vizat de teroriști

Tom Cruise, salt riscant de la peste 7000 de metri pentru noul film VIDEO

Sursă foto: hepta.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter