Jojo, despre pictorialul nud din Playboy: „Sunt foarte liberă în gândire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 septembrie 2021, 11:13

Invitată în emisiunea La Măruță, Cătălina Grama (40 de ani), cunoscută publicului larg drept Jojo, a vorbit, printre multe altele, și despre scena nud din filmul Poker, precum și despre pictorialul din Playboy.

Jojo, despre pictorialul nud din Playboy: „Sunt foarte liberă în gândire”

Jojo și-a făcut debutul cinematografic în anul 2009, în pelicula Poker, regizată de Sergiu Nicolaescu (n. 1930 – d. 2013). Vorbind despre parcursul carierei lui Jojo, Măruță a ținut să precizeze că în filmul Poker actrița a avut și o scenă nud.

„Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, i-a spus Jojo lui Cătălin.

Între timp, telespectatorii La Măruță trimiteau mesaje pe Whats App. „Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el”, a mai spus Cătălin.

„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a spus actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce dietă a ținut Jojo în carantină pentru a-și menține silueta

Jojo și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Jojo?

Jojo, mărturisire tulburătoare: „Am avut un edem cerebral”

„Aveam 19 ani când am făcut pictorialul și acela a fost un moment bine ales. Cred că m-a ajutat în carieră. Se făcea o trecere de la imaginea mea de copil, la cea de adolescentă și femeie”, mai spunea Jojo în 2014, pentru Ziarul Ring.

„De asemenea, am făcut pasul de la cariera muzicală, la cea în televiziune. A fost opțiunea producătorilor mei din acea perioadă și cred că s-a dovedit o strategie de marketing reușită. Nu mă mai tentează o nouă experiență în Playboy”, a încheiat atunci.

În august 2021, Jojo și actorul Paul Ipate (36 de ani) au aniversat 7 ani de relație. Împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani. Actrița mai are un fiu, Achim Ioan (9 ani), din primul ei mariaj.

„Suntem foarte fericiți și chiar am în el un partener de nădejde. În toată perioada asta, care nu a fost simplă pentru majoritatea cuplurilor și mai ales a părinților, noi ne-am împărțit foarte bine treburile și am reușit să facem lucruri minunate cu copiii noștri și cu familia noastră”, a mai spus Jojo în emisiunea La Măruță.

„Sunt foarte mândră de noi. Vreau să-i spun că-l iubesc și că-i mulțumesc foarte mult că-mi este mereu alături și că este un partener pe cinste pe care pot să mă bazez de fiecare dată. Te iubesc, Paul! Mulțumesc!”, a încheiat.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubești, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur și simplu”, mai spunea Jojo în 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter