Jennifer Lawrence a comis-o din nou la Oscar! Vezi cum s-a împiedicat pe covorul roşu! Video

De Geo Berciu, pe

Din cauza emoţiilor, Jennifer Lawrence se pare că nu se ţine prea bine pe picioare, anul acesta, pe covorul roşu de la Oscar fiind aproape să o comită din nou.
După ce anul trecut, actrița Jennifer Lawrence s-a împiedicat și a căzut când urca scările pentru a-și lua premiul, Jennifer Lawrence a repetat scena, de această dată, pe covorul roșu.

Actriţa a făcut senzaţie într-o rochie lungă de culoare roşie, marca Dior la cea de-a 86-a gală a Premiilor Oscar. Actriţa din „American Hustle” şi-a accesorizat ţinuta cu un colier de diamante  de 100 de carate, în valoare de 2 milioane de dolari, creat de Neil Lane.

Emoţiile şi mulţimea bliţurilor îndreptate spre ea, au copleşit-o în acest an. Astfel, în timp ce defila, vedeta s-a împiedicat și a fost la un pas să cadă. Din fericire, vedeta s-a agățat repede de persoanele care se aflau în preajma ei, iar bodyguarzii i-au sărit imediat în ajutor.

La Oscarurile din 2013, când a urcat pe scenă pentru a-și lua premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, în filmul „Scenariu pentru happy-end”, vedeta a avut parte de un moment stanjenitor: a căzut aproape în genunchi pe scări, înainte de a ridica trofeul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter