Jennifer Lawrence, în pielea goală pe coperta unei reviste – Foto

De Unica.ro, pe

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai de succes actriţe ale momentului. Este frumoasă, isteaţă, iar umorul nu îi lipseşte niciodată. În plus, nu dă înapoi de la nicio provocare, astfel că a ajuns să joace pozeze în pielea goală, pentru coperta unei reviste din Statele Unite.
Actriţa plină de viaţă nu a putut decât să accepte să pozeze pentru revista Empire Magazine, datorită rolului pe care l-a interpretat în seria filmelor cu mutanţi – Mystique – serie ce continuă şi anul acesta.
Jennifer Lawrence, în pielea goală pe coperta unei reviste - Foto
Ca şi în film, Jennifer Lawrence apare fără haine pe coperta publicaţiei, însă în „costumul” din film: vopsea albastră şi câţiva solzi coloraţi stropiţi pe ici pe colo. Mai mult, publicaţia are alte 25 de alte coperţi cu super-eroi din aceeaşi serie X-Men.
Jennifer Lawrence, în pielea goală pe coperta unei reviste - Foto
Jennifer Lawrence nu s-a sfiit să-şi arate formele frumoase nici de data aceasta şi chiar a aruncat un comentariu hazliu atunci când a fost întrebată de şedinţa foto: „Sunt în pielea goală… dar câteodată mai apuc să port şi haine”, a spus vedeta.
Jennifer Lawrence, în pielea goală pe coperta unei reviste - Foto

Cine este Jennifer Lawrence

Actriţa de origine americană şi-a început cariera în cadrul unui serial de comedie – The Bill Engvall Show. Jennifer Lawrence se poate lăuda că la cei 23 de ani ai săi a câştigat deja numeroase premii importante pentru rolurile interpretate, inclusiv un Glob de Aur şi un Oscar, devenind astfel a doua cea mai tânără câştigătoare a premiului Oscar, la categoria Cea mai bună actriţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter