Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

De Mădălina Manole, pe
Jane Seymour, celebra Dr. Quinn, a pozat pentru prima oară în revista Playboy, la 67 de ani, împliniți pe 15 februarie. Actrița a lăsat inhibițiile deoparte și și-a dezvăluit cu mult curaj și încredere în sine silueta care nici pe departe nu-i dezvăluie adevărata vârsta.

Au trecut 20 de ani de la încheierea filmărilor pentru serialul care a făcut furori în toată lumea, Dr. Quinn, însă Jane Seymour pare să fi oprit timpul în loc. Cu doar câteva riduri în plus, actrița s-a lăsat fotografiată, iar una dintre imagini a împărtășit-o cu prietenii săi virtuali.

Jane Seymour Playboy

Sunt încântată să împărtăşesc, în sfârşit, vestea asta cu voi! Am făcut fotografii și am dat un interviu pentru Playboy chiar la mine acasă. Am vorbit despre carieră, familie, despre cum să te simţi mai bine ca niciodată la 67 de ani şi multe altele.” – a scris actrița Jane Seymour la fotografia publicată pe Instagram.

Jane Seymour

Cu toate că mulți și-ar fi dorit să-i vadă împreună pe Jane Seymour și Joe Lando, alias Sully din Dr. Quinn, cuplul nu a depășit granițele platoului de filmare. Însă, în viața reală au devenit cei mai buni prieteni, cu toate că fotografiile publicate de cei doi par destul de îndrăznețe.

Joe Lando este căsătorit de peste 20 de ani cu Kirsten Barlow și au împreună patru copii, trei băieți și o fată. Pentru Jane, însă, norocul pe plan sentimental nu prea i-a surâs. Dr. Quinn a divorțat în 2015, după 22 de ani de mariaj, de cel de-al patrulea soț, regizorul James Keach, cel care, de altfel a dirijat din spatele camerelor și celebrul film serial Dr. Quinn. Din această ultimă căsătorie, actrița are doi băieți, gemeni, în vârstă de 22 de ani.

Actorii din Dr quinn

De asemenea, a mai fost căsătorită timp de 10 ani cu omul de afaceri David Flynn, în urma mariajului rezultând doi copii, o fată, Katherine Flynn (36 ani, actriță) și un băiat, Sean Flynn (32 ani, fotograf). În tinerețe, Jane Seymour a mai punctat doua mariaje de scurtă durată, un mariaj de 1 an și celălalt de 2 ani.

Citește și – Au trecut 20 de ani. Cum arată astăzi protagoniștii din ”Dr. Quinn”, Micaela și Sully

Citește și Cum arăta Madonna la 18 ani? Pozele nud cu diva vor fi scoase la licitație

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter