Iulia Albu, despre situația prin care trece Andreea Bălan. Ce decizie a luat aceasta

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu a vorbit despre situația delicată în care se află Andreea Bălan și a luat o decizie în consecință. Artista se află în acest moment internată după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Iulia Albu a decis ca săptămâna aceasta să nu mai comenteze aparițiile vedetelor pe blogul său, din respect pentru Andreea Bălan și, totodată, aceasta a criticat faptul că femeile preferă operația de cezariană în locul nașterii naturale, chiar și atunci când nu este cazul: „Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați (dacă există într-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. Operația de cezariană este mult mai riscantă decât nașterea naturală. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stop cezariană la cerere”, -a transmis de Iulia Albu pe blogul său.

Andreea Balan si sotul sau, George Burcea

Nu doar Iulia Albu a scris în mediul online despre situația în care se află Andreea Bălan, ci și Oana Roman: „Mă bucur mult că Andreea Bălan este bine și că medicii de la spital au reușit să o salveze și să rezolve o complicație majoră, total imprevizibilă și cu 10 la sută șanse de supraviețuire.” – a scris Oana Roman pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter