Irina Shayk s-a mutat din casa lui Bradley Cooper

De Oana Savin, pe
Irina Shayk și Bradley Cooper sunt pe punctul de a pune capăt relației, după ce modelul a decis să se mute din casa celebrului actor.

Se pare că Shayk (33 ani ) a decis să se mute din reședința din Los Angeles a lui Cooper (44 ani), după ce relația lor de patru ani a început să se răcească.

Frumoasa brunetă a luat-o cu ea și pe fiica cuplului, Lea De Seine, în vârstă de doi ani.

Lucrurile se răcesc între Bradley și Irina. Nu se mai înțeleg de câteva luni, iar Irina a decis că ar fi bine să se mute la casa ei. Nu pare să mai fi rămas mare lucru între cei doi”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Presa din Statele Unite ale Americii a anunțat că relația celor doi „atârnă de un fir de ață”.

Shayk și Cooper sunt împreună din 2015, însă acum se gândesc la o pauză pentru a decide ce este mai bine pentru ei.

Lucrurile se îmbunătățesc, dar apoi se întorc în același loc în care se întreabă dacă a forma un cuplu este cle mai bine. For să rămână împreună pentru fiica lor, dar niciunul nu este fericit. Au petrecut timp departe unul de celălalt pentru a vedea dacă le este mai bine separați. Au investit foarte mult și le este greu să se îndepărteze de tot. Încearcă diferite aranjamente pentru a-și găsi calea. Își iubesc foarte mult fetița iar acest lucru nu se va shimba”, a afirmat o sursă pentru The Mirror.

La începutul anului au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora, între Bradley Cooper și Lady Gaga ar exista ceva mai mult de o prietenie, în urma chimiei de pe scena Oscarurilor.

Totuși, cântăreața a precizat de fiecare dată că nu se întâmplă nimic romantic între ea și colegul ei din filmul „A Star is Born”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter