Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 iunie 2021, 11:02

După mai bine de un an de relație, Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, au avut prima ieșire publică împreună. Cei doi au mers la film, însoțiți de Ruxandra, fiica artistei și a fostului ei soț, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii la brațul iubitului ei, Cristi. Cei doi au mers împreună cu fiica actriței la avanpremiera filmului „Cruella”.

În dreptul imaginilor de la primul eveniment monden la care participă alături de viitorul ei soț, Ioana Ginghină a transmis și un mesaj: „Emoții mari pentru noi toti. Prima ieșire publică împreună. Să sperăm că a trecut pandemia și e abia începutul. Și rămăsese că vă spun cum e filmul… Da, merită văzut!”.

„Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit Click.

Aceasta a mai dezvăluit că ea și iubitul ei își fac planul pentru un concediu peste hotare: „Vine vara și ne pregătim de vacanță, acum facem traseele. Vom merge în Spania o săptămână și două în Grecia, să ne relaxăm”.

Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cristi, iubitul ei

Ioana Ginghină și fostul ei soț, Alexandru Papadopol (44 de ani), au încheiat anul trecut un mariaj de 12 ani. Cuplul are împreună o fiică, Ruxandra (12 ani). Actrița l-a cunoscut apoi pe Cristi, un consultant de turism. Cei doi s-au mutat împreună după câteva luni și au planuri mari.

„Datorită pandemiei ne-am mutat împreună, adică am grăbit un pic lucrurile, pentru că aveam nevoie de ajutor în perioada aia, când na, eram doar eu cu Ruxi și cumva ne-am mutat împreună și s-a dovedit de bun augur”, mărturisea actrița în urmă cu ceva timp.

Aceasta nu se teme de o nouă căsătorie, deși a trecut deja prin două mariaje eșuate. În plus, s-a arătat încântat de ideea de a mai avea un copil: „Da, mă mai văd [mamă]. Mă văd mamă. Ideea este că eu mi-am dorit foarte mult încă un copil și nu a fost să fie. Mie îmi plac copiii. Eu sunt disperată după copii”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter