Ioana Ginghină le-a dat părinților lui Alexandru Papadopol 30.000 de euro

De Oana Savin, pe
Deși a divorțat de Alexandru Papadopol și și-a refăcut viața alături de alt bărbat, trecutul pare să se țină după Ioana Ginghină. De curând, actrița a fost nevoită să le plătească părinților fostului ei soț suma de 30.000 de euro.

Ioana, în vârstă de 42 de ani, a cumpărat de la foștii socrii un teren din curtea vilei sale din Dragomirești, pe care aceștia au scos-o la vânzare.

„Socrii ei dețineau 2.000 de metri în curtea pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alți 500 de metri a ridicat o magazie și un coteț pentru animale, plus multe altele”, a declarat o sursă pentru Click.

Citește și: Ioana Ginghină, la un pas de a părăsi România. Motivul actriței pentru o astfel de decizie

În momentul în care a aflat că părinții lui Papadopol vor să vindă terenul, Ioana a făcut tot posibilul să-și salveze curtea.

Astfel că i-a contactat pe foștii socri și a cumpărat de la ei bucata respectivă de teren. Cum nu avea suma de 30.000 de euro cerută de aceștia, se pare că Ioana Ginghină a primit un mic ajutor financiar din partea iubitului ei.

Potrivit Click, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol ar urma să se întâlnească la notar pentru a rezolva problema vilei în care au locuit împreună, în valoare de 200.000 de euro.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ioana Ginghină.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter