Ioana Ginghină, dezvăluiri din izolare. Actrița s-a mutat cu iubitul său și fiica sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 12:04
Ioana Ginghină trăiește momente frumoase și emoționante. După un divorț dureros, actrița a reușit să-și continue viața și trăieșe o nouă poveste de dragoste.

 

Ioana Ginghină și partenerul său au fost prinși împreună de perioada de izolare impusă de restricțiile privind răspândirea epidemiei de coromavirus în România și cei doi profită la maxim de momentele pe care, vrând nevrând, le petrec împreună. În plus, alături de ei se află și fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra, în vârstă de 11 ani„Da, suntem toţi trei. Aşa a fost să fie şi cred că nimic nu este întâmplător. Ruxandra nu este foarte afectată. Se joacă online cu prietenele ei, se joacă cu noi, cu animalele în curte. De curând chiar a primit doi iepuraşi. E fericită. Chiar şi relaţia noastră este perfectă acum. Singurele discuţii serioase le aveam pe tema şcolii, dar acum şcoala nu prea mai există, deci suntem ca într-o vacanţă. Contează foarte mult că avem spaţiu şi că stăm la casă. Cu tatăl ei se vede tot online. Ne-am gândit că este mai sigur aşa. Plus că aici nu se plictiseşte”  – a spus Ioana Ginghină.

Citește și –  Exclusiv. Cine sunt câștigătorii Asia Express: Drumul Comorilor

Ioana Ginghină a mărturisit că nu se teme de o nouă căsătorie, chiar dacă este a treia, și privește cu optimism către viitor: „Da, de ce nu (se mai vede căsătorită n.r.) . Trebuie să vă aduceţi aminte că am pierdut o sarcină cu un an înainte de a o naşte pe Ruxandra. Nu a fost nici atunci o experienţă plăcută. A fost chiar greu, dar dacă gândeam că vai, vai, nu mai aveam acum aşa o fată frumoasă, deşteaptă şi mare. Nu ştiu de ce lumea se raportează aşa de mult la trecutul relaţiilor. Nu mori sau, mai bine zis, nu moare nimeni după un divorţ.”  – a declarat Ioana Ginghină pentru ok!magazine.

Citește și – Dana Rogoz este îngrijorată. Actrița trebuie să nască peste câteva zile: „Ce ciudat a devenit dintr-odată totul”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în vara anului trecut, după 12 ani de căsnicie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter