Ioana Ginghină, despre relația cu Alexandru Papadopol: „Întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 11:28

Ioana Ginghină a oferit noi detalii despre relația cu Alexandru Papadopol. Actrița a mărturisit că l-a anunțat pe fostul soț că se căsătorește din nou, dar nu știe dacă îl va invita și la nuntă.

Ioana Gingină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, la notar, după 12 ani de căsnicie, din care a rezultat o fetiță minunată, Ruxandra. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar actrița și-a refăcut viața sentimentală alături de un alt bărbat, Cristi Pitulice, care-i va deveni soț în curând.

Ioana și Cristi plănuiesc să se căsătorească în 2022 pentru că în luna septembrie vor fi nași. Vedeta a mărturisit că nu-și mai dorește o nuntă cu fast.

Nu o să fie o nuntă în sensul acela, cu rochie de mireasă, cu tot tam-tamul. Va fi ceva simplu, între familie și prieteni. Nașii vor fi niște prieteni de ai noștri. (…)

E pur și simplu o hârtie. Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe. Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți, a declarat actrița, potrivit Libertatea.

Citește și: Horoscop chinezesc 2022: care sunt cele mai norocoase zodii din anul Tigrului de Apă

De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la „Survivor România”: „Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

Ioana Ginghină l-a anunțat pe Alexandru Papadopol că se recăsătorește

Ioana Ginghină a mărturisit că Alexandru Papadopol este la curent cu toate planurile ei. Cei doi au rămas buni prieteni, iar actrița i-a spus despre nuntă înainte să se afle în presă.

Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea noastră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune.

Dar și pentru că relația mea cu Alexandru este una de prietenie, pentru că ne înțelegem foarte bine și chiar mi se părea normal să îi spun eu, nu să afle din ziare sau din alte părți, a spus Ioana Ginghină.

Actrița nu știe încă dacă fostul ei soț va participa la nuntă.

Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi în curte și aia va fi, a mai dezvăluit vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter