Interviu. Gabriela Vranceanu Firea despre rolul de mamă

Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 11:53

Gabriela Vranceanu Firea ne-a povestit intr-un interviu acordat pentru Babyonline in ce fel i s-a schimbat viata odata cu venirea pe lume a noului membru al familie-David Petru- si ce surprize ne pregateste in calitate de politician. De asemenea, fosta prezentatoare TV ne-a marturisit cat de importanta este familia pentru ea si care este „secretul” siluetei sale.
Care a fost cel mai emotionant moment de cand s-a nascut David?
Au fost foarte multe momente emotionante, extraordinare. Fiecare zambet, fiecare sunet sau lucru nou pe care il invata David Petru ne bucura foarte mult, pe mine, pe sotul meu, pe toti membrii familiei. As spune insa, ca un moment special a fost cel al primei intalniri dintre David Petru si Florin, imediat dupa nastere. Ca orice nou-nascut, David Petru se afla intr-un salon special, alaturi de alti bebelusi care plangeau, ceea ce l-a facut si pe el sa planga. Dupa ce asistentele i l-au adus lui Florin si el l-a luat pentru prima data in brate, puiul nostru s-a linistit si, intors in salonul plin de bebelusi care plangeau, a adormit. A fost un moment care mi-a ramas in suflet.
Cum s-a schimbat viata dumneavoastra?
Viata mea s-a imbogatit si mai mult de la nasterea lui David Petru. De cand am aflat ca voi fi din nou mamica, am fost extem de fericita, si sotul meu la fel. Iar dupa nastere, a venit sentimentul de mare implinire sufleteasca. Cred ca este un sentiment pe care cei care sunt parinti il cunosc cu totii, un sentiment nepretuit. Un copil iti schimba viata in mod miraculos, pentru ca iti da sansa sa descoperi din nou lumea alaturi de el.
Citeşte continuarea pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter