“Insula Iubirii”, scoasă din grila de programe Antena 1?

De Mădălina Manole, pe
“Insula Iubirii” s-ar putea să fie scoasă din grila de programe a postului de televiziune Antena 1. Cu toate că emisiunea este urmărită de sute de mii se telespectatori, audiențele au scăzut foarte mult, prin urmare acesta ar putea fi ultimul sezon.

“Insula Iubirii” și-a dorit să fie o copie cât mai fidelă a reality-show-ului internațional ”Temptation Island”, însă se pare că formatul a început să plictisească pentru că interesul românilor pentru emisiune a scăzut dramatic în ultimul sezon: “Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât”

“Plus că, dacă nu făceai ceva compromițător acolo, încă din primele zile, și stăteai în banca ta, te dădeau imediat afară, așa că nu-ți mai luai decât puțini bani. În plus de asta, era foarte dificil pentru echipa de producție să obțină ce voia de la cei de acolo – adică scandal și sex -, pentru că majoritatea concurenților veniseră acolo cu un plan bine pus la punct, acela de a nu face nimic scandalos, ci doar de a se distra pe banii Antenei 1 în Thailanda”, – a dezvăluit o sursă din echipa de producție a emisiunii pentru cancan.ro.

În cazul în care “Insula Iubirii” va fi scoasă din grila de programe, Radu Vâlcan, care a prezentat și moderat show-ul în ultimii ani, va trebui să se reorienteze, însă până în acest moment nu există informații oficiale despre traiectoria emisiunii.

sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter